КОИ СМЕ НИЕ

КОМПЛЕКС БИЛД ООД е създадена в гр. Бургас и вписана в регистъра на Камарата на строителите с предмет на дейност проучване, проектиране, инвестиране и строителство на жилищни сгради и съоръжения на територията на България.

Дейността на фирмата обхваща целия цикъл на проектиране и строителство, започвайки от избор на подходящ парцел, проучване, инвестиране, проектиране, строителство, както и:

Фирмата разполага с технологичен транспорт и е добре оборудвана с необходимата, съпътстваща строителството техника.

0 +
кв. м. общо РЗП
0 +
Завършени сгради
0 +
апартамента
0 +
доволни клиента

Строим всяка сграда така,
все едно е лично за нас!

Нашите приоритети

В хармония с природата

Всички наши проекти са построени в благоприятна за живеене среда

Строителството в централните градски части

Сградите, построени от нас са на изключително комуникативни локации

Най-добра цена на пазара

Предлагаме страхотни възможности за инвестиция на достъпни цени

Високо качество на материалите

Строим сградите, с цел да бъдат максимално издръжливи на времевите условия

Цели и задачи
на фирмата

Като отговорен инвеститор, компанията се стреми да избира подходящ архитектурен стил при проектиране на сградите (за естетичното им вписване в конкретен градски или извънградски ландшафт), да проектира и предлага модерни екстериорни и интериорни дизайнерски решения, да изпълнява архитектурните планове по актуални строителни технологии с използване на материали, машини и инструменти от водещи в своята област фирми, като изгражда удобна инфраструктура около новопостроените обекти. Характерен белег на извършваното от фирмата строителство са висококачествените довършителни работи, които фирмените екипи от строители извършват с внимание към всеки детайл и грижа за клиента.

Фирмена философия и приоритетна цел на “КОМПЛЕКС БИЛД” е с всеки свой инвестиционен проект да облагородява околната среда. С такава цел компанията озеленява и залесява пространствата около строителните си обекти, изгражда пешеходни алеи и улици, кътове за отдих и детски площадки за живущите, работещите и почиващите в района.

Занимавам се със строителство повече от 17 години. През професионалния ми път като строителен предприемач съм се постарал да оптимизирам строителния процес, благодарение на опита и знанията, които съм натрупал в процеса на строителните дейности и екипа от висококвалифицирани и доказани професионализма си служители и технически лица, което гарантира високото качество на осъществяваните от компанията инвестиционни обекти.

Николай Богов

Управител, ''Комплекс Билд '' ООД

Нашите партньори

Нуждаете се от надежден партньор,
който да реализира идеите Ви?