Имате парцел за строителство?
Предлагаме обезщетение!
Строителство срещу възлагане!
Доверете ни стрителството на вашия обект!
Имате парцел за строителство?
Предлагаме обезщетение!
Висококачествено cтроителство на къщи и вили по индивидуален проект!
Имате парцел за строителство?
Предлагаме обезщетение!

Кои сме ние

История на фирмата

КОМПЛЕКС БИЛД ООД

е създадена в гр. Бургас, и вписана в регистъра на Камарата на строителите с предмет на дейност проучване, проектиране, инвестиране и строителство на жилищни кооперации на територията на град Бургас. Дейността на фирмата обхваща целия цикъл на проектиране и строителство, започвайки от избор на подходящ парцел, проучване, инвестиране, проектиране, строителство, оформяне на дворни пространства и зелени площи. Фирмата разполага с технологичен транспорт и е добре оборудвана с необходимата, съпътстваща строителното производство механизация.

Цели и задачи на фирмата

Като отговорен инвеститор, компанията се стреми да избира подходящ архитектурен стил при проектиране на сградите (за естетичното им вписване в конкретен градски или извънградски ландшафт), да проектира и предлага модерни екстериорни и интериорни дизайнерски решения, да изпълнява архитектурните планове по актуални строителни технологии с използуване на материали, машини и инструменти от водещи в своята област фирми, като изгражда удобна инфраструктура около новопостроените обекти. Характерен белег на извършваното от фирмата строителство са висококачествените довършителни работи, които фирмените екипи от строители извършват с внимание към всеки детайл и грижа за клиента.
Фирмена философия и приоритетна цел на “КОМПЛЕКС БИЛД” е с всеки свой инвестиционен проект да облагородява околната среда. С такава цел компанията озеленява и залесява пространствата около строителните си обекти, изгражда пешеходни алеи и улици, кътове за отдих и детски площадки за живущите, работещите и почиващите в района.