Етаж Вид на обект Обект Площ м² Цена Изложение Статус Скица
Етаж 4 Тристаен Апартамент № 19 115.99 кв.м €191,000 Североизток Свободен Виж
Етаж 4 Двустаен Апартамент № 20 66.01 кв.м Изток Продаден Виж
Етаж 4 Двустаен Апартамент № 21 79.78 кв.м Изток Продаден Виж
Етаж 4 Тристаен Апартамент № 22 100.38 кв.м Юг Продаден Виж
Етаж 4 Тристаен Апартамент № 23 88.42 кв.м Юг Продаден Виж
Етаж 4 Тристаен Апартамент № 24 103.27 кв.м €172,000 Запад Свободен Виж
TABLE CODE - CLICK HERE