ЛУКСОЗНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В КВ.САРАФОВО УЛ.РАДИ НИКОЛОВ № 18

Сарафово се намира на 10 км. от центъра на Бургас. Благоприятно за популярността и все повечето туристически посещения в тази бургаска зона са благоприятствани от голямата близост на Сарафово с красиви и популярни черноморски курорти като Поморие, което отстои на 7 км, Несебър и Слънчев бряг, който се намира на 25 км. Сарафово е един от най-красивите квартали на град Бургас, известен със своите плажове, красиви къщи и хотели, заобиколен от зеленина.В момента се изгражда и модерно пристанище. Проектът предвижда изграждане на вълнолом, пристан за малки и големи кораби, място за ремонт на плавателните съдове, рибна борса, паркинг, обслужващи сгради и пътища. Пристанището ще бъде с капацитет от 104 плавателни съдове до 8 м и 6 места за кораби до 20 м.

Плажната ивица в Сарафово е дълъга 4 километра. Пясъкът е фин,на места е почти черен с богат състав на желязо, манган и магнезий. Той поглъща слънчевите лъчи, нагрява се бързо и има лечебни свойства. Поради разположението си на Бургаския залив водата е приятна за къпане до месец октомври, а морското дъно е полегато и е удобно за начинаещи плувци и деца.

Сградата се намира в близост от плажа на Сарафово, цените включват завършаване до ключ – шпакловани и боядисани стени и тавани, под- ламинат и граниторгес, баня – сан. фаянс смесители и аксесоари, PVC – четирикамерна дограма с четири сезона стъкло, врати- вътрешни интериорни, външна – метална интериорна четиристранно заключване, тераси- граниторес с парапети тип ковано желязо. Асансьор – подходящ и за инвалиди, общи части завършени на 100% боядисани в цвят – бяло стени и тавани, гранитогрес по стълбищната клетка. Сградата е за целогодишно ползване без такса подръжка.

Направи запитване

Телефон

Адрес

Бургас, ул.К.Фотинов 1,вх.2

Работно време

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30 Събота – Неделя: Почивни дни