Луксозна жилищна сграда в кв.Сарафово ул.Ради Николов № 18
Имате парцел за строителство?
Предлагаме обезщетение!
Строителство срещу възлагане!
Доверете ни стрителството на вашия обект!
Имате парцел за строителство?
Предлагаме обезщетение!
Висококачествено cтроителство на къщи и вили по индивидуален проект!
Имате парцел за строителство?
Предлагаме обезщетение!

Луксозна жилищна сграда в кв.Сарафово ул.Ради Николов № 18

Луксозна ЖС в кв.Сарафово ул.Ради Николов № 18

Сарафово се намира на 10 км. от центъра на Бургас. Благоприятно за популярността и все повечето туристически посещения в тази бургаска зона са благоприятствани от голямата близост на Сарафово с красиви и популярни черноморски курорти като Поморие, което отстои на 7 км, Несебър и Слънчев бряг, който се намира на 25 км. Сарафово е един от най-красивите квартали на град Бургас, известен със своите плажове, красиви къщи и хотели, заобиколен от зеленина.В момента се изгражда и модерно пристанище. Проектът предвижда изграждане на вълнолом, пристан за малки и големи кораби, място за ремонт на плавателните съдове, рибна борса, паркинг, обслужващи сгради и пътища. Пристанището ще бъде с капацитет от 104 плавателни съдове до 8 м и 6 места за кораби до 20 м.

Плажната ивица в Сарафово е дълъга 4 километра. Пясъкът е фина места е почти черен с богат състав на желязо, манган и магнезий. Той поглъща слънчевите лъчи, нагрява се бързо и има лечебни свойства. Поради разположението си на Бургаския залив водата е приятна за къпане до месец октомври, а морското дъно е полегато и е удобно за начинаещи плувци и деца.

Сградата се намира в близост от плажа на Сарафово, цените включват завършаване до ключ – шпакловани и боядисани стени и тавани, под- ламинат и граниторгес, баня – сан. фаянс смесители и аксесоари, PVC – четирикамерна  дограма с четири сезона стъкло, врати- вътрешни интериорни, външна – метална интериорна четиристранно заключване, тераси- граниторес с парапети тип ковано желязо. Асансьор – подходящ и за инвалиди, общи части завършени на 100% боядисани в цвят – бяло стени и тавани, гранитогрес по стълбищната клетка.  Сградата е за целогодишно ползване без такса подръжка.
Сградата е с акт 16 от септември 2014г.

За допълнителна информация моля свържете се с нас на тел.:056/826-070,  userinfo complexbuild1 e-mail адрес: info@complexbuild.com или използвайте формата за контакти на нашия сайт.