Етаж Вид на обект Обект Площ м² Цена Изложение Статус Скица
Етаж 1 Тристаен Апартамент №1 87.64 кв.м - Североизток Продаден Виж
Етаж 1 Тристаен Апартамент №2 82,90 кв.м - Изток Запазен Виж
Етаж 1 Двустаен Апартамент №3 73,42 кв.м По договаряне Изток Свободен Виж
Етаж 1 Четиристаен Апартамент №4 140,32 кв.м По договаряне Юг Свободен Виж
Етаж 1 Двустаен Апартамент №5 77,42 кв.м По договаряне Юг Свободен Виж
Етаж 1 Тристаен Апартамент №6 112.66 кв.м - Запад Запазен Виж
TABLE CODE - CLICK HERE