Етаж Вид на обект Обект Площ м² Цена Изложение Статус Скица
Етаж 2 Тристаен Апартамент № 7 88.74 кв m² - Североизток Запазен Виж
Етаж 2 Тристаен Апартамент № 8 81.8 кв m² - Изток Продаден Виж
Етаж 2 Двустаен Апартамент № 9 73.47 кв m² €85,900 Изток Свободен Виж
Етаж 2 Четиристаен Апартамент № 10 140.32 кв m² €162,770 Юг Свободен Виж
Етаж 2 Двустаен Апартамент № 11 77.33 кв m² €89,900 Юг Свободен Виж
Етаж 2 Тристаен Апартамент № 12 111,74 кв m² €129,620 Запад Свободен Виж
TABLE CODE - CLICK HERE