Етаж Вид на обект Обект Площ м² Цена Изложение Статус Скица
Етаж 3 Тристаен Апартамент № 13 115.96 кв.м Североизток Продаден Виж
Етаж 3 Двустаен Апартамент № 14 66.38 кв.м Изток Продаден Виж
Етаж 3 Двустаен Апартамент № 15 80.62 кв.м Изток Продаден Виж
Етаж 3 Тристаен Апартамент № 16 115.28 кв.м Юг Продаден Виж
Етаж 3 Тристаен Апартамент № 17 102.18 кв.м Юг Продаден Виж
Етаж 3 Тристаен Апартамент № 18 105.68 кв.м Запад Продаден Виж
TABLE CODE - CLICK HERE