Етаж Вид на обект Обект Площ м² Цена Изложение Статус Скица
Етаж 5 Тристаен Апартамент № 25 111.49 кв.м - Североизток Запазен Виж
Етаж 5 Тристаен Апартамент № 26 103.34 кв.м - Югоизток Продаден Виж
Етаж 5 Тристаен Апартамент № 27 98.27 кв.м - Югозапад Запазен Виж
TABLE CODE - CLICK HERE